Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-08@23:29:17 GMT

علت قی‌ کردن چشم‌ها چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۵۰۲۷۵۴

بلفاریت التهاب پلک ها و و فولیکول های مژه است. این بیماری شایع و اغلب طولانی مدت است ولی خوشبختانه نمی تواند به طور دایمی به بینایی آسیب بزند. ناطقان: قی‌کردن چشم یک بیماری رایج است که عوامل مختلفی باعث بروز آن می شوند، در ادامه به مهم ترین علل و روش های درمان بلفاریت یا همان قی کردن چشم پرداخته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بلفاریت blepharitis یا همان قی کردن بیش از حد چشم یکی از بیماری های شایع چشمی است که ممکن است بسیاری از مردم آن را تجربه کرده باشند. پوسته پوسته شدن چشم یکی از علایم آن است.

بلفاریت یا ورم ملتحمه چشم بلفاریت التهاب پلک ها و و فولیکول های مژه است. این بیماری شایع و اغلب طولانی مدت است ولی خوشبختانه نمی تواند به طور دایمی به بینایی آسیب بزند.بلفاریت امکان دارد در التهاب پلک ها، مژه ها، غدد چربی میبومین (غددی که ترشحات آن ها، حرکت پلک را آسان می کند) و ملتحمه چشم (روی سفیدی چشم) نیز دیده شود. کاشت مو بلفاریت می تواند در اثر عفونت های باکتریایی نیز ایجاد شود ولی مسری نیست.

افراد مبتلا به بیماری های پوستی مانند روزاسه، سبوره، دارندگان پوست چرب، شوره سر یا مبتلایان به خشکی چشم بیشتر مستعد ابتلا به بلفاریت هستند. علایم بلفاریت چشم,بلفاریت بلفاریت به دو شکل رخ می دهد: بلفاریت قدامی و بلفاریت خلفی. در بلفاریت قدامی قسمت جلویی و خارجی پلک که محل اتصال مژه هاست درگیر می شود. دو علت شایع بلفاریت قدامی، عفونت های میکروبی و سبوره(پوسته پوسته شدن) هستند. در بلفاریت خلفی که ناشی از مشکلات غدد چربی پلک است، قسمت داخلی پلک گرفتار می شود. دو بیماری پوستی که سبب بلفاریت خلفی می شوند عبارتند از: آکنه روزاسه و شوره سر. وجود زخم های کوچک روی پلک. اگر لبه پلک زخم شود، روی این زخم ها دلمه بسته خواهد شد.

اگر این دلمه ها برداشته شود، خون ریزی رخ خواهد داد. تحریک و اذیت شدن چشم در صورتی که پوسته های لبه پلک به درون چشم بیفتند.پوسته پوسته شدن روی مژه ها و در گوشه چشم یا روی پلک وحساسیت به نور.به محض مشاهده چنین علایمی، فرد باید به چشم پزشک مراجعه کند. درمان بلفاریت خط اول درمان بلفاریت، حفظ بهداشت پلک است. تمیز نگه داشتن پلک ها نیز باید به واسطه شست وشوی دایم و مرتب مژه ها با شامپو بچه باشد تا لبه های پلک و شوره ها و پوسته ریزی ها تمیز شود.

شامپو زدن به چشم در این افراد باید مدام انجام شود نه برای چند روز، چرا که این افراد زمینه این بیماری را دارند و در صورت رعایت نکردن این اقدامات ممکن است بلفاریت عود کند. کمپرس گرم سبب شل شدن پوسته های روی چشم می شود و به این ترتیب هنگام تمیز کردن پلک این پوسته ها راحت تر جدا می شوند. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: قی‌کردن چشم ، بیماری چشم ، التهاب پلک

منبع: ناطقان

کلیدواژه: قی کردن چشم بیماری چشم التهاب پلک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۰۲۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«ارس» بیماری عصبی پیشرونده دارد

به گزارش خبرآنلاین؛جواد نباتی در رابطه با آخرین وضعیت ارس عنوان کرد: ارس، پلنگ باغ وحش مشهد که در حال حاضر حدود ۱۲ سال سن دارد، با توجه به سابقه بیماری عصبی پیشرونده و غیر قابل برگشت و افزایش سن گونه وضعیتی خاص داشته که باعث شده از لحاظ حرکتی ، حرکت محدودی داشته باشد.

ایسنا در خبری نوشت:وی افزود: این گونه به جهت شکستگی دست چپ از ناحیه بازو مدتی است که تحت درمان است و به همین علت در دید عموم نیست.

نباتی در رابطه با علت این شکستگی اظهار کرد: ارس از سال ۹۷ به دلیل بیماری عصبی گاهی دچار تشنج می‌شود که با دارو تحت درمان است ولی باز هم گاهی اوقات تشنج می‌کند و پس از بررسی‌های انجام شده علت شکستگی بازوی چپ، همین تشنج و به خصوص زمان اوج‌گیری تشنج تشخیص داده شده است.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه حیوان به دلیل بیماری عصبی کلا تحرک زیادی ندارد، لنگش و آسیب به بازو حیوان دیر تشخیص داده شده و اخرین بار لنگش، در حدود دو هفته به اخر سال ۱۴۰۲ یعنی نیمه اسفندماه دیده شده است.

نباتی خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط خاص بیماری ارس و احتمال ریسک بالا برای بیهوشی ارس، در نهایت با تصمیم تیم درمانی در تاریخ ۱۹ فروردین سال جاری از دست ارس عکس رادیوگرافی تهیه شد.

معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی اداره کل محیط زیست خراسان رضوی گفت: در حال حاضر ارس در باغ وحش مشهد در فضای مربوط به خودش نگهداری شده، که البته به صورت محصور و دور از انظار عمومی است.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904358

دیگر خبرها

  • خواص و مضرات چای سیر
  • سه ماده موثر در حفاظت از کبد چرب در این گیاه وجود دارد
  • «ارس» بیماری عصبی پیشرونده دارد
  • ببینید | حال بد آرمین زارعی روی تخت بیمارستان؛ بیماری آقای خواننده چیست؟
  • 5 تصمیم مهم برای بیماران خاص
  • (ویدئو) بیماری‌های خاموش، اما کشنده!
  • بیماری‌های خاموش اما کشنده! (فیلم)
  • گوشته زمین آنقدر داغ است که صفحات پوسته زمین بر آن شناورند!
  • این محرک‌ها بیماری آسم را تشدید می‌کنند
  • اعضای بدن شما چند سال دارند؟