Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-08@20:51:11 GMT

علائم تنبلی چشم چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۸۷۳۸۷۷

محمدی در مورد علائم تنبلی چشم گفت: این بیماری گاهی هیچ نشانه‌ای ندارد و خانواده‌ها متوجه ابتلای فرزندانشان به آن نمی‌شود و در برخی از افراد ممکن است با افتادگی پلک، انحراف چشم و یا جمع کردن چشم هنگام تلویزیون دیدن همراه باشد. ناطقان: افشین محمدی عضو انجمن اپتومتری ایران، در مورد تنبلی چشم گفت:‌ هر ساله مقارن با روز جهانی بینایی، طرح پیشگیری از تنبلی چشم مورد توجه قرار داشته و شروع این تحلیل مقارن با همین روز بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی گفت: شیوع متوسط تنبلی چشم در جهان دو تا 5 درصد در کشورهای مختلف است و 20 سال پیش که طرح تنبلی چشم آغاز شد، شیوع آن در کودکان زیر سن مدرسه حدود 3 درصد بود و اکنون  این رقم به کمتر از 2 درصد کاهش یافته است.

این اپتومتریست با بیان اینکه اجرای طرح تنبلی چشم با همکاری اپتومتریست‌ها سازمان بهزیستی انجام می‌گیرد، گفت:‌ این مسئله جهت پیشگیری از کاهش معلولیت‌ها بسیار مؤثر است.

محمدی در مورد علائم تنبلی چشم گفت: این بیماری گاهی هیچ نشانه‌ای ندارد و خانواده‌ها متوجه ابتلای فرزندانشان به آن نمی‌شود و در برخی از افراد ممکن است با افتادگی پلک، انحراف چشم و یا جمع کردن چشم هنگام تلویزیون دیدن همراه باشد.

این اپتومتریست به خانواده‌ها توصیه کرد: حتما بعد از تولد، 2 تا 3 سالگی 5 تا 6 سالگی، چشم کودک خود را توسط اپتومتریست معاینه کنند و هر سال در غربالگری‌های رایگانی که با همکاری اپتومتریست‌ها و بهزیستی انجام می‌گیرد این موضوع را در کودکان خود رصد کرده و اقدامات لازم را انجام دهند. منبع: فارس برچسب ها: علائم تنبلی چشم ، افتادگی پلک ، انحراف چشم

منبع: ناطقان

کلیدواژه: علائم تنبلی چشم افتادگی پلک انحراف چشم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۷۳۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اطلاعات ۳۳ درصد موقوفات در سامانه GIS ثبت شد

رئیس اداره نقشه و جی آی اس سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: در کشور یک میلیون و ۵۰۰ هزار رقبه وقفی داریم که اطلاعات جی آی اس ۳۳ درصد از آنها معادل ۵۰۰ هزار رقبه انجام شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، مهدی زنگنه، امروز_ چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت- در جلسه با مدیرکل اوقاف استان زنجان اظهار کرد: از ۱۰ سال گذشته کار اتصال اطلاعات و مشخصات املاک و اراضی وقفی به سامانه GIS آغاز شده است.

وی با اشاره به اینکه در طول ۱۰ سال فقط پنج هزار رقبه به این سامانه متصل بود اما در سال گذشته دو هزار و ۵۰۰ رقبه نیز به آن اضافه شد، اضافه کرد: در حال حاضر هفت هزار و ۵۰۰ رقبه به این سامانه متصل هستند.

رئیس اداره نقشه و جی آی اس سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به اینکه در کل کشور یک میلیون و ۵۰۰ هزار رقبه وقفی داریم که اطلاعات جی آی اس ۳۳ درصد از آنها معادل ۵۰۰ هزار رقبه انجام شده است، اضافه کرد: امید است کار ثبت اطلاعات ۸۰ درصد رقبات وقفی کل کشور در یک‌سال آینده انجام شود.

زنگنه اضافه کرد: انجام جی آی اس حلقه مفقوده مدیریت وقف است و تنها در صورت انجام کامل این طرح است که مدیریت بهینه در املاک و اراضی وقفی که یکی از اهداف سازمان اوقاف است، امکان‌پذیر می‌شود.

رئیس اداره نقشه و جی آی اس سازمان اوقاف و امور خیریه تصریح کرد: در قالب جی آی اس حد و حدود موقوفات مشخص شده و مشخصات املاک و اراضی وقفی از حالت کلی و توصیفی خارج می‌شود.

کد خبر 751648

دیگر خبرها

  • ایران ۰.۳ درصد صادرات صنایع غذایی جهان را انجام می‌دهد
  • «سد باهوش» ۳۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • ساخت سد باهوش تنگستان ۳۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • اطلاعات ۳۳ درصد موقوفات در سامانه GIS ثبت شد
  • افراد دارای دو نسخه از یک ژن پرخطر زمینه ژنتیکی ابتلا به آلزایمر را دارند
  • احداث فاز نخست بوستان جلالیه در محله گل محمدی
  • تعمیر و نصب هزار و ۱۱۰ علائم ایمنی در محورهای خراسان جنوبی
  • علائم خاموش استرس را بدانید
  • هشدار؛ تزریق این دارو فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • تزریق این دارو فقط در بیمارستان انجام شود