Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-08@15:48:05 GMT

درمان افتادگی پلک با جراحی پلک یا بفاروپلاستی چیست؟

تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۷۳۴۸۱

درمان افتادگی پلک با جراحی پلک یا بفاروپلاستی چیست؟

چشم‌ها و پلک یکی از مهم‌ترین اجزای صورت هستند و در نگاه اول توجه انسان را به خود جلب می‌کنند. داشتن پلک‌هایی زیبا با پوستی کشیده و بدون چین و چروک، بدون شک کلیت صورت شما را زیبا جلوه داده و باعث خواهد شد که جوانی و زیبایی در صورت شما نمایان شود. ۰۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۲ بازار نظرات - اخبار بازار -

به گزارش گروه بازرگانی خبرگزاری تسنیم،  چشم‌ها و پلک یکی از مهم‌ترین اجزای صورت هستند و در نگاه اول توجه انسان را به خود جلب می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داشتن پلک‌هایی زیبا با پوستی کشیده و بدون چین و چروک، بدون شک کلیت صورت شما را زیبا جلوه داده و باعث خواهد شد که جوانی و زیبایی در صورت شما نمایان شود. بعضی از افراد به دلایل مختلف که در ادامه این مقاله خواهیم آورد دچار افتادگی پلک بالایی چشم می شوند. البته افتادگی پلک بالا تا زمانی که در میدان بینایی فرد اختلالی ایجاد نکند نیاز به اقدام و یا درمان خاصی نخواهد داشت، اما این مشکل زمانی حاد می شود که بر بینایی فرد تاثیر گذار باشد و در این مواقع توصیه پزشک برای رفع افتادگی پلک جراحی پلک خواهد بود.

دلایل اصلی ایجاد افتادگی پلک:

مشکلات مادرزادی: این دست مشکلات افتادگی پلک به دو شکل بروز می کند

قسمتی از پلک تشکیل نمی شود که در این موارد به راحتی با جراحی پلک ترمیم می شود.

علاوه بر تشکیل نشدن قسمتی از پلک چشم نیز دچار ضایعه است که در این حالت هم قابلیت ترمیم از طریق جراحی پلک وجود دارد.

در کودکان و نوزادان افتادگی پلک می تواند مانع از تکامل بینایی و همچنین عوارضی چون تنبلی چشم در آن ها شود. چنانچه والدین با افتادگی پلک در نوزاد مواجه شدند باید هرچه سریع تر از چشم پزشک برای بررسی مشکل کمک بگیرند، زیرا در مواردی افتادگی پلک می تواند با اختلال حرکتی چشم، بیماری عضلانی، تومورها و اختلالات عصبی همراه باشد.

افتادگی پلک در بزرگسال:

در بزرگسالان افتادگی پلک می تواند در اثر، پیری و شل شدن ماهیچه بالا نگهدارنده پلک، حوادثی چون تصادفات و آسیب به عصب پلک، سوختگی ها و.... ایجاد شود و البته تمامی این مشکلات با جراحی پلک قابل حل شدن هستند.

جراحی پلک چیست؟

بلفاروپلاستی یا جراحی پلک نوعی از عمل جراحی چشم است که برای ترمیم افتادگی پلک ها انجام می‌‎شود. افتادگی پلک فوقانی که به نام پتوز نیز شناخته می‌شود ممکن است بر یک یا هر دو چشم تأثیر بگذارد. اگرچه ممکن است افتادگی پلک در بدو تولد وجود داشته باشد اما در بیشتر موارد نتیجه پیری است. در موارد نادر، افتادگی پلک به دلیل عوارض ناشی از جراحی آب مروارید ایجاد می‌شود. مشکلاتی که در اثر ایجاد افتادگی پلک می تواند برای افراد ایجاد شود غیر قابل چشم پوشی است. علاوه بر تاثیرگذار بودن این مشکل بر اعتماد به نفس افراد، اختلال در قوه دیداری نیز به صورت تاری دید و یا نقص در میدان دید ظاهر می شود. اکثر افرادی که تحت بلفاروپلاستی قرار می گیرند بین 35 تا 64 سال سن دارند. جراحی پلک به طور معمول یک عمل سرپایی است و بیشتر بیماران ناراحتی کم، عوارض کم و بهبودی سریع را تجربه می‌کنند.

چه کسانی می‌توانند جراحی پلک انجام بدهند؟

هر کسی که به دلیل مادرزادی یا پیری دچار افتادگی پلک شده است، می‌تواند این عمل جراحی را انجام بدهد و مانعی برای استفاده از این عمل برای مقاصد درمانی نیز وجود ندارد. با این حال پزشکان افراد دارای خشکی چشم و دیابت را از این نوع عمل منع می‌کنند.

عمل جراحی پلک چگونه انجام می‌شود؟

بلفاروپلاستی به طور کلی بر روی پلک فوقانی انجام می‌شود، اگرچه به دلایل پزشکی ممکن است بلفاروپلاستی روی پلک‌های پایین نیز انجام شود. در بعضی موارد، هر دو پلک بالا و پایین را می‌توان همزمان عمل کرد.

این عمل جراحی از طریق ایجاد برش‌هایی در چین‌های طبیعی پلک انجام می‌شود. جراح محل اضافی پوست، چربی و ماهیچه‌ها را مشخص می‌کند. قیچی جراحی، دستگاه‌های برش فرکانس رادیویی و لیزرهای برش برای از بین بردن بافت اضافی پلک استفاده می‌شوند. در آخر اغلب از لیزر دی اکسید کربن برای حذف سطح پوست و صاف کردن هرگونه چین و چروک باقی مانده در ناحیه پلک و ابرو استفاده می‎شود. در بعضی موارد ممکن است که ابرو نیز بالاتر برود که این مسئله به زیبایی صورت شما کمک می‌کند.

جراح تصمیم می‌گیرد که در طول عمل چه مقدار از بافت خارج شود. بخاطر تنظیم مجدد ابروها و پلک ها، بخیه ها با دقت زده می‌شوند. شما همچنین باید یک همراه در این عمل جراحی داشته باشید چرا که باید پلک‌ها تا مدت دو روز بسته باشند و این همراه باید شما را به خانه منتقل کند. با این حال نیاز به بستری شدن وجود ندارد.

پس از عمل جراحی پلک

بعد از عمل ممکن است یک آنتی بیوتیک موضعی روی چشم اعمال شود. پزشک به شما دستورالعمل‌هایی برای مراقبت از خود در خانه می‌دهد. همچنین از شما درخواست می‌کند تا چند روز اول بعد از عمل، کمپرس‌های یخ یا آب خنک را روی پلک‌های خود بمالید. معمولاً برای کم کردن هرگونه تورم، کبودی،  ناراحتی و عوارض بعد از عمل به شما توصیه می‌شود که از هر گونه فعالیت بدنی خصوصا فعالیت‌های مربوط به چشم خودداری کنید.

بعد از 48 ساعت ، می‌توانید چشم‌های خود را باز کنید و فعالیت روزانه خود را انجام بدهید، اما حداقل یک هفته بعد از عمل باید از ورزش یا برداشتن اجسام سنگین دوری کنید و در بعضی از بیماران تا دو هفته بعد از عمل جراحی پلک این فعالیت‌ها منع می‌شود. بخیه‌های زده شده در این روش ظرف چند روز در داخل پوست جذب می‌شوند و جای آن‌ها باقی نمی‌ماند. بخیه‌هایی که باقی مانده‌اند در مدت زمان یک تا دو هفته بعد از عمل در مطب برداشته می‌شوند.

احتمالاً بلافاصله بعد از عمل احساس ناراحتی خفیف خواهید کرد. ممکن است ناحیه اطراف چشم شما متورم و کبود به نظر برسد و ممکن است چشمان شما دارای رنگ سرخ باشد. با این حال این علائم خطرناک نیستند و باید طی چند هفته برطرف شوند. استفاده از قرص استامینوفن بدون نسخه معمولاً برای هرگونه ناراحتی و درد توصیه می‌شود.

آیا جراحی پلک برگشت‌پذیر است؟

این جراحی چه از نظر پزشکی و چه از نظر زیبایی می تواند تاثیراتی دائمی بر موضع مورد نظر داشته باشد. البته این وظیفه چشم پزشک شماست که به طور کامل در مورد عوارض احتمالی عمل جراحی توضیح دهد. در صورت عدم رضایت از نتایج باید مجددا عمل جراحی دیگری انجام دهید.

سخن پایانی

ما در این مطلب نگاهی به جراحی پلک داشتیم و دیدیم که این نوع عمل چگونه انجام می‌شود و چه نکاتی را باید برای پیاده سازی آن انجام داد. بدون شک این عمل یکی از بهترین روش‌های رفع افتادگی پلک محسوب می شود که خطر و عوارض جانبی ندارد. فقط کافی است که به توصیه پزشکان گوش دهید تا این عمل نتایج مثبتی داشته باشد و مشکلی برای شما ایجاد نشود. با این عمل می‌توانید مشکلات دیداری ایجاد شده را کاملا رفع کنید و اگر به دنبال یک کلینیک معتبر برای انجام این جراحی حساس هستید، حتما سری به کلینیک خانه سفید تهران بزنید.

انتهای پیام/

R30411/P/S1407/CT12

منبع: تسنیم

کلیدواژه: انجام می شود بعد از عمل عمل جراحی جراحی پلک صورت شما پلک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۳۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبعات عدم توجه به مشکلات پزشکان در مناطق دورافتاده کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، فرزاد پناهی، در چهل و پنجمین کنگره جامعه جراحان ایران در مرکز همایش‌های رازی، افزود: کنگره جامعه جراحان یکی از فراگیرترین و جامع‌ترین کنگره‌های علمی سراسر کشور است که به موضوعات مختلف از جمله "تروم" توجه ویژه دارد.

وی ادامه داد: مرجعیت علمی جراحان در کنگره جامعه جراحان نهفته است و در این کنگره بیش از یکهزار و پانصد نفر ثبت نام و شرکت می‌کنند که ضمن تبادل نظر در خصوص مسائل علمی به تبادل آرا و ثبت نظرات خود خواهند پرداخت.

پناهی گفت: جامعه پزشکی قصد دارد در این زمینه چاره اندیشی کند و ضمن ایجاد سامانه رسیدگی به مصدومان تروما، باید در بیمارستان‌های مرجع کشور نیز نظام ثبت و رسیدگی به این افراد راه اندازی و حاکم شود تا بدین ترتیب به لطف خداوند بالاترین بهره وری با کمترین میزان مرگ و میر را شاهد باشیم.

وی افزود: به عنوان فردی که در گذشته ریاست اورژانس کشور را بر عهده داشتم این معضل را به خوبی می‌شناسم و بدین وسیله ضمن سپاس از پرسنل اورژانس کشور، مسئولین حوزه مدیریت بیمارستانی، سازمان‌ها و ارگان‌های همکار اعلام می‌کنم که با تمهیدات آتی می‌توان وضعیت رسیدگی به مصدومان تروما را بهبود دهیم تا با کاهش پیامدهای مصدومیت حوادث ترافیکی بهترین نتیجه را داشته باشیم.

دبیر انجمن جراحان عمومی ایران گفت: بر اساس بررسی‌های انجام شده، بیشترین صدمات و تروما مربوط به قفسه سینه، شکم و جمجمه است و متأسفانه ضربات مغزی و جمجمه در موتورسواران با درصد بسیار بالایی موجب مرگ آنان می‌شود؛ طبق بررسی‌های انجام شده آسیب شدید جمجمه شایع‌ترین علت مرگ و میر موتورسیکلت سواران است و بر اساس برخی آمارها حدود ۹۰ درصد موارد مرگ موتورسواران در اثر ضربه به جمجمه بوده است.

رئیس اسبق سازمان اورژانس کشور افزود: با رعایت اصول رانندگی و استفاده از کلاه ایمنی درصد قابل توجهی از موارد مرگ بر اثر ضربه شدید به جمجمه و اندام‌های حساس قابل پیشگیری و مدیریت است.

پناهی گفت: با راه اندازی نظام مدیریت مصدومان ترومایی در کشور و همچنین نظام کنترل آسیب و خسارت بدنی که یک جراحی خاص محسوب می‌شود و در کوتاه‌ترین زمان بعد از بروز تروما کاربرد دارد، قادر خواهیم بود که بسیاری از موارد مرگ و میر را مدیریت کنیم.

وی یادآور شد: موضوع "جراحی کنترل خسارت" عنوان پانل علمی در چهل و پنجمین کنگره جامعه جراحان ایران است که بحث مبسوطی در آن ارائه خواهم کرد.

پناهی گفت: موضوع جراحی کنترل خسارت در خصوص بیمارستان‌های کوچکی که ابزارهای پیشرفته رسیدگی به فرد تروما دیده و تجهیزات پیچیده جراحی و کمک درمانی را ندارند، مطرح است. این مراکز بیمارستانی بخش مراقبت‌های ویژه و تجهیزات مناسب برای جراحی فرد ترومایی ندارند ولی با نهادینه کردن"نظام جراحی کنترل خسارت" قادر خواهند بود با ابزارهای موجود وضعیت مصدوم را پایدار کرده و در سریع‌ترین زمان ممکن نسبت به انتقال آنان به مراکز درمانی مجهزتر و نزدیک‌تر اقدام کنند.

وی با بیان اینکه خونریزی‌های داخلی عامل مهمی در تروما، سوانح و آسیب‌ها محسوب می‌شود، افزود: پایه و اساس موضوع "جراحی کنترل خسارت" همین مدیریت خونریزی داخلی و انجام اقدامات حیاتی و ضروری برای مصدومان است.

پناهی گفت: متأسفانه به دلیل نامناسب بودن توزیع نیروی انسانی کارآمد پزشکی و متخصص در سراسر کشور، همچنین ناتوانی در تأمین معیشت جامعه پزشکی مستقر در مناطق دوردست شاهد فقدان این مراکز درمانی نسبت به نیروی پزشکی تخصصی هستیم.

عضو هیأت مدیره جامعه جراحان ایران ادامه داد: پزشک مستقر در مناطق دورافتاده و کم برخوردار به دلیل پایین بودن تعرفه و حق الزحمه خود، نبود امکانات رفاهی لازم، همچنین نا توانی در تأمین هزینه‌های ایاب و ذهاب و زندگی، دچار مشکلات جدی می‌شود و همین نکته باعث کم رونق شدن استقبال برای خدمت در مناطق نیازمند خواهد شد.

وی گفت: الان حدود ۴۷۰۰ جراح عمومی در کشور داریم که به نظر می‌رسد اگر توزیع آنان مناسب باشد و تجهیزات کافی نیز در اختیار داشته باشیم، پاسخگوی نیاز مردم خواهیم بود.

پناهی افزود: اگر به رفع معضل معیشت و اقتصادی جامعه پزشکی رسیدگی نشود از تمایل‌ها به خدمت کاسته خواهد شد و در نتیجه پیامدهای زیانبار و ناگوار آن به ضرر جان و سلامت مردم کشورمان تمام می‌شود.

کد خبر 6099735 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • شاید مدافع سپاهان بینی‌اش را جراحی کند
  • هیچکس با کتف جراحی شده برنگشته، هیچکس هم در 9 سال 9 مدال نگرفته است
  • جراحی زیر نور ماه، خواب در تابوت و تاراجِ شأن انسان/اینجا رفح است
  • ستاره چلسی 10 روز بعد از جراحی برگشت! (عکس)
  • تبعات عدم توجه به مشکلات پزشکان در مناطق دورافتاده کشور
  • طرح اجباری پزشکان برداشته شود
  • (عکس) تمرینات مرموز حسن یزدانی در جویبار
  • ایزدخواه نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم
  • نماینده مجلس: نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم
  • انجام نخستین عمل جراحی نخاع در خرمشهر